TILAA UUTISKIRJE
Intro
Elämänkoulu
4:40
 
Intro
Elämänkoulu
4:40
 

Elämänkoulu – kuuntele elämä kivemmaksi

Sinulla on mahdollisuus muuttaa elämäsi, ja Elämänkoulussa opit, miten. Podin ydin on inspiroida sinua tekoihin, jotka tekevät elämästä vähän kivempaa – ja antaa siihen tekemiseen myös käytännöllisiä työkaluja. Podin teemoja ovat muun muassa:

  • Huijarisyndrooma
  • Kateuden riivaamat (horror-elementein)
  • Kiireen taltuttaminen
  • Miellyttäjä vai marttyyri – toksinen kiltteys

Podi kulkee myös mukana arjessani. Nauhoilla kuullaan (pakotettuna) sekä perheenjäseniä että muita läheisiä (eli viimeistään syksyllä käsitelläänkin sitten lähestymiskieltoa – miltä sellaisen saaminen tuntuu ja miten siitä pääsisi eroon?)

Podissa kaivan myös paksusta osoitekirjastani ne nimet, jotka ovat teemojen parhaita asiantuntijoita.

Ennen kaikkea haluan tehdä tätä ohjelmaa sinulle ja sinun kanssasi. Ohjelman Whatsapp-numeroon
050 549 5094 voi lähettää ääniviestinä kysymyksiä, tarinoita, kommentteja ja aihe- sekä vierasehdotuksia. Mikä kiinnostaa? Minkä ongelman ratkaisemiseen tarvitsisit jeesiä? Mikä teema kiehtoo mieltä? Whatsappin lisäksi voit lähettää viestejä myös osoitteeseen info ät annaperho.fi

Kuuntele

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI. Tilaamalla uutiskirjeeni saat jokaisen jakson jälkeen meiliin lyhyen koosteen, jossa kerrataan ohjelman tärkeimmät pointit & osaan jaksoista liittyy myös tehtävälehtinen, jolla ohjelman teemaa voi syventää.

Ohjelman löydät PodimostaSpotifysta, iTunesista, Podplaysta ja muista yleisimmistä podcast-kanavista. Ohjelma on maksuton, ja uudet jaksot ilmestyvät joka torstai.

Tilaa uutiskirje

Rajoilla Talk Show

Rajoilla on talk show, jossa keskustellaan suurista teemoista rohkeiden vieraiden kanssa. Miten trauman kanssa pystyy elämään? Miten nitistää halvaannuttava perfektionismi? Kuinka toimia, kun riippuvuus vie?

Video Poster Image
Video Poster Image
Video Poster Image
Video Poster Image
Video Poster Image
Video Poster Image
Katso lisää jaksoja

Lisää kuunneltavaa 

 

Ihanat, kamalat wanhat talot 

Inari Fernandéz on stadilainen, joka osti Lapista wanhan talon, ja alkoi vasta sitten miettiä millaista hommaa se remppaaminen oikein on.

Anna Perho osti satavuotiaan hirsitalon pikku hiprakassa, ja tässä sitä ollaan: kiipelissä ihanien, kamalien wanhojen talojen kanssa. Tunteita ja vertaistukea saman kokeneille!

Kuuntele

Perho &
Pääskysaari

Anna Perho ja Jenni Pääskysaari käsittelevät podcast-sarjassaan isoja teemoja kuten häpeää, perfektionismia, rahaa ja ystävyyttä.

Perhon ja Pääskysaaren erilaiset näkökulmat törmäävät usein, joten intensiivinen keskustelu sinkoilee pinnallisen ja syvällisen, kipinöinnin ja konsensuksen, hauskan ja vakavan välillä.

Kuuntele

Sijoitusovi
-podcast

Sijoitusovi-podcast on asuntosijoittamiseen keskittyvä podcast, jossa puhutaan myös asuntosijoittamisesta. 

Ohjelmasarjassa kuullaan mm. Osmo Soininvaaran, Timo Metsolan ja Jari Sarasvuon 
ajatuksia aiheesta.

Kuuntele

Vastuullisen

K-ruuan podi

Ruokahävikki, muovipakkaukset, 
luomuruoka... 
Millaisia ovat vastuullisuusteot kotikeittiössä?

K-Ruoan Vinkit valintoihin -podcastissa paneudutaan näihin kysymyksiin yhdessä tunnettujen asiantuntijavieraiden kanssa.

Kuuntele

Mielessä yhteistyöehdotus tai tahdotko vieraaksi?

Ota yhteyttä

Seuraa Instagramissa @annaperho

Tilaa uutiskirje ja lähetän sinulle lahjaksi Antisäätäjän™ muistilistan.