TILAA UUTISKIRJE

Olipa kerran  talo. 

...jonne sinäkin olet tervetullut.

Hankimme vuonna 2020 satavuotiaan, remontoitavan hirsitalon, jonka tarinan voit kuunnella täältä. Järjestän Talolla kursseja ja retriittejä, mutta voit vuokrata Talon myös omaan tai yrityksesi käyttöön.

Ota yhteyttä [email protected] ja kerro, millaisen päivän tai viikonlopun haluaisit järjestää. 

Talo sijaitsee 150 km päässä Helsingistä, 60 km Turusta ja 70 km Tampereelta. Talon tupakeittiöön mahtuu ruokailemaan 15 ihmistä.

Parhaiten Talon tunnelmaan pääset seuraamalla IG-tiliä. Nähdään talolla pian!

Olipa kerran talo

- näin menetin kaikki rahani ja järkevän ihmisen maineen

Hauska omaelämäkerrallinen remonttikirja hirsitalosta, juurista ja periksiantamattomuudesta.

Eihän tässä mitään järkeä ole, mutta missä ylipäätään on? Mehän kuollaan kaikki.Anna Perho ostaa hirsitalon lapsuutensa kotikylästä ja alkaa remontoida sitä. Harmillisesti pilvilinnat kaatuvat melko nopeasti, kun selviää että talo on purkukunnossa, urakoitsija oli huijari ja muutenkin ihan kaikki menee päin helvettiä. Kirjassa Perho katselee taaksepäin elettyä elämäänsä, matkaa maalaistytöstä kaupungin valoihin, elämää äänekkäässä ja omalaatuisessa perheessä sekä maailman ja maaseudun muuttumista 70-luvulta tähän päivään. Nostalgisilta kotiinpalun elementeiltä ja keski-ikäisyyden pohdinnalta ei vältytä.

KUUNTELE ILMAISEKSI STORYTELISSÄ

Olipa kerran keittiössä -keittokirja

Kirja sisältää minun ja äitini reseptejä ja tarinoita sieltä, missä ruoka kasvaa. Olipa kerran talo sijaitsee kirjaimellisesti keskellä peltoa, ja äitini - itseoppineen mestarikokin ja maatilan emännän- reseptit myös perustuivat pitkälti siihen, mitä luonto kunakin sesonkina suostui antamaan. Itse tuon kirjaan moderneja makuja ja rakkaimpia reseptejäni.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KIRJAN!

Tarot & Wine -kurssi talolla

- opettajana tarotguru Tero Goldenhill

Kiehtooko tarot-kortteihin syventyminen huippuopettajan johdolla?

Järjestämme Talolla 16.-17.11.2024  tarot & wine-kurssin. Kurssin opettaja on Lontoossa pitkään asunut tarot-kirjailija ja -opettaja Tero Goldenhill.

Tarot on satoja vuosia vanha, symboliikan kieltä hyödyntävä työkalu itsereflektointiin, itsetuntemuksen syventämiseen ja elämän suurten ja pienten valintojen kirkastamiseen.

Kurssille paneudumme tarot-korttien maailmaan Teron vetämien harjoitusten kautta, ja nautimme yhteisen illallisen Olipa kerran talon pitkän pöydän ääressä. 

LISÄINFOA KURSSISTA

Vanhat talot  eivät kuulu ihmisille,   vaan ihmiset kuuluvat niille.

Kaupalliseen yhteistyöhön Talon tai 
Annan kanssa?

Talon ja Annan sosiaaliset mediat tarjoavat täydellisen kanavan markkinointiyhteistöille. Talon yhteistyökumppaneita ovat mm. Heirol, Vaasan Oy, Domus Classica ja Kyrö Distillery. Talotilin intohimoiset seuraajat (suurin kohderyhmä 35-55+ naiset) ovat kiinnostuneita sisustuksesta, remppaamisesta ruuanlaitosta ja yleisestä hyggeilystä. Ota yhteyttä ja mietitään miten teidän tarinaanne voisi kertoa ja jakaa tälle kohderyhmälle.

Pandemian aikana kehitimme verkkokauppaamme parannetun tapettien mallipalapalvelun. Anna kertoi seuraajilleen uudistuksista ja asiakashyödyistä positiivisesti ja rennosti. Yhteistyö on sujunut saumattomasti. Sanoisin että tämä on ollut  helppo, hyvä ja toimiva,   eli aika harvinainen kombo!

Anna Häggblom, Aveon perustaja

Seuraa Instagramissa @Olipa_kerran_talo